غذای اصلی شیوه پخت: آسان تعداد نفرات:8نقر
آماده سازی : 8 ساعت پخت: 4 ساعت
مواد لازم:
ماهی شور (معمولا ماهی هوور نمک زده شده) 400 گرم
روغن به اندازهی کافی
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
ادویه 1 قاشق سوپ خوری
گندم نیم کوب 500 گرم
پیاز 3 عدد
مرحله1: ابتدا گندم را برای 5 یا 6 ساعت توی آب خیس می کنیم.
مرحله2: ماهی شور رو هم جداگانه در آب خیس می کنیم و هر 2 یا 3 ساعت یک بار آب آن را عوض می کنیم. (اگر دو بار آبش رو عوض کنیم طعم شوری آن گرفته میشود.) بعد از اینکه حس کردییم شوری زیاد ماهی گرفته شده، آن رو آب پز کرده و تیغهایش را جدا می کنیم.
مرحله3: گندم خیس خورده رو با 2 لیتر آب روی اجاق گذاشته و مدام هم می زنیم تا نرم بشه و ته نگیره.
مرحله4: وقتی گندم نرم شد، ماهی شور را اضافه می کنیم و می زاریم تا خوب جا بیفتد.
مرحله5: حالا پیاز رو خرد می کنیم و توی روغن تفت می دیم . زردچوبه، ادویه و پودر فلفل قرمز هم اضافه می کنیم . این مخلوط را رو به ظرف گندم و ماهی که هنوز روی اجاقه اضافه می کنیم .
این غذا آن قدر باید جا بیفتد که مثل حلیم غلیظ شود. کلمبای شما آماده است .
* نوش جان *
فرصت را از دست ندهید و
برای سفارش انواع ماهی و میگوی تازه جنوب
در ارتباط باشید.
واتساپ 09101714137