مرحله1: برای تهیه لابستر سرخ شده، لازم است ابتدا گوشت دم لابستر را بیرون بیاوریم، اما نباید از پوست جدا شودو پوست شکم را دور بیندازید. به این صورت که وسط آن را با قیچی برش بزنید و به آرامی آن را باز کنید و گوشت را آرام از پوست آن جدا کنید و روی کمر آن روی پوسته فرار دهید.

مرحله2: کره را داخل یک ماهیتابه آب کرده و سیر له شده و آب لیمو اضافه کنید، سپس 5 دقیق بجوشد.

مرحله3: مخلوط آماده شده را روی گوشت لابستر ریخته و با حرارت 300درجه سانتیگراد بپزد تا گوشت آن ترد مزه شود.

می توان آن را با برش های نازک لیمو و جعفری سرو کنید.

 

* نوش جان *

 

 

 

فرصت را از دست ندهید و

برای سفارش انواع ماهی و میگوی تازه جنوب

در ارتباط باشید.

واتساپ 09101714137