چرا طعم ماهی و میگو بعد از فریز کردن تغییر می کنه؟

دلیل اول زمان زیاد فریز شدن محصول در خانه شما و دلیل دوم یخ زدایی نامناسب قبل از طبخ می باشد.

پس از بیرون آوردن از فریزر، ابتدا 24 ساعت قبل از مصرف، ماهی را در یخچال گذاشته تا با کاهش تدریجی دما یخ زدایی صورت گیرد. اگر برای یخ زدایی ماهی را در دمای آشپزخانه قرار دهید؛ قبل از اینکه یخ ماهی کاملا باز شود ماهی از بیرون شروع به فساد می کند.

اگر زمان زیادی برای یخ زدایی ندارید می توانید آن را در ظرفی از آب سرد قرار دهید، در این روش ماهی باید کاملا زیر آب سرد قرار بگیرد و هرچند دقیقه یکبار با انگشت آن را فشار دهید؛ اگر احساس کردید که هنوز داخل آن منجمد است اجازه دهید تا یخ آن کامل باز شود.

اگر ماهی را به خوبی یخ زدایی گرده باشید باید ماهی همان بافت و بوی ماهی تازه را داشته باشد. اگر بوی بدی احساس می کنید یا بافت ماهی بحالت از هم پاشیده در آمده است؛ ماهی فاسد است.

ماهی را هرگز در آب داغ یخ زدایی نکنید. این کار سبب می شود یخ ماهی به صورت یکنواخت و سریع باز می شود ولی باعث تغییر در بافت و طعم ماهی می گردد و همچنین سبب می شود که قسمت بیرونی ماهی آلوده به باکتری های محیطی شود.

 

 

 

 

فرصت را از دست ندهید و

برای سفارش انواع ماهی و میگوی تازه جنوب

در ارتباط باشید.

واتساپ 09101714137