چند روش مزه دار کردن ماهی:

  • استفاده از یک زرده تخم مرغ و مقدار کمی جعفری تازه یا خشک شده به همراه نمک و فلفل قبل از سرخ کردن ماهی می تواند تاثیر بسزایی در خوش طعم شدن آن داشته باشد.

  • مصرف سبزی های معطر مانند: شوید، گشنیز و استفاده از پودر سوخاری به مزه دار شدن ماهی و همچنین گرفتن بوی زهم آن کمک خواهد کرد.

  • می توانید ماهی را با ترکیب روغن زیتون، گلپر، فلفل سیاه و پودر سیر مزه دار کنید؛ این روش علاوه بر از بین بردن زهم و مزه دار کردن، گوشت ماهی را ترد، لطیف و نرم می کند.

  • روش دیگری که برای مزه دار کردن ماهی استفاده می شود ترکیب شیر، نمک و فلفل سیاه است که می توانید ماهی را پس از مزه دار شدن با این ترکیب و آغشته کردن به آرد سوخاری، سرخ و میل نمایید.

  • یکی دیگر از روش های مزه دار کردن ماهی و رفع بوی زهم آن استفاده از ورقه های لیموی تازه و زنجبیل است که پس از طبخ، طعم دلچسبی را به شما خواهد داد.

  • از سس سویا غافل نشوید؛ چرا که یکی از بهترین و ساده ترین راه ها جهت مزه دار کردن ماهی خواهد بود.

دقت داشته باشید روش های گفته شده کاملا سلیقه ای بوده و می توانید با توجه به موجود بودن هر کدام از مواد لازم، یکی از این موارد را به منظور رفع بوی زهم ماهی و طعم دار شدن آن انتخاب نمایید.

 

* نوش جان *

 

 

فرصت را از دست ندهید و

برای سفارش انواع ماهی و میگوی تازه جنوب

در ارتباط باشید.

واتساپ 09101714137