غذای اصلی شیوه پخت: متوسط تعداد نفرات:6نفر
آماده سازی: 30 دقیقه پخت: 1 ساعت
مواد لازم: میگو ۵۰۰ گرم
برنج 3 پیمانه
گشنیز و شنبلیله ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد بزرگ
هویج ۲ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
قارچ خرد شده نصف پیمانه
فلفل دلمه ای ۱ عدد کوچک
نخود فرنگی ۱ پیمانه
سیر ۴ حبه
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری و گرد لیمو عمانی و روغن به میزان لازم
مرحله1: ابتدا کمر میگو را باز کرده و رگ کمر سیاه آنرا می گیریم سپس با مقداری آب و نمک و زردچوبه می پزیم.
نکته: به محض جمع شده میگو در آب انرا آبکش کنید.
مرحله2: پیاز و سیر خرد شده را در کمی روغن تفت دهید.
مرحله3: هویچ و سیب زمینی نگینی را اضافه کرده تفت می دهیم تا پیاز طلایی شود.
مرحله4: فلفل دلمه، گشنیز و شنبلیله، قارچ و نخود فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.
مرحله5: میگو را اضافه کرده و با نمک فلفل، زردچوبه ،کاری و گردلیمو مخلوط کرده تا طعم بگیرد. و شعله را خاموش می کنیم.
مرحله6: برنچ را آبکش کرده و مایع را لابلای برنچ ریخته تا دم بکشد. در انتها با هم مخلوط می کنیم.
نکته: میگو اگر زیاد بپزد سفت می شود پس دقت کنید در آب زیاد نپزد.
میتوان یک ق.چ. دارچین نیز اضافه کرد.
منبع: هایپرکلابزhttp://club5.golestan.com/main/Club.aspx?qClub=golestan&qCat=home-cooking-gr1&qId=14317&qTitle=%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86%DB%8C%20%D9%85%DB%8C%DA%AF%D9%88%20%D8%B9%D8%B1%D8%A8%DB%8C
* نوش جان *
فرصت را از دست ندهید و
برای سفارش انواع ماهی و میگوی تازه جنوب
در ارتباط باشید.
واتساپ 09101714137