غذای اصلی    شیوه پخت: متوسط       تعداد نفرات:6نفر

                                                          آماده سازی: 30 دقیقه             پخت: 1 ساعت

مواد لازم: میگو     ۵۰۰ گرم

            برنج       3 پیمانه

           گشنیز و شنبلیله  ۱ پیمانه

           پیاز         ۱ عدد بزرگ

           هویج       ۲ عدد

           سیب زمینی  ۲ عدد

           قارچ خرد شده  نصف پیمانه

           فلفل دلمه ای  ۱ عدد کوچک

           نخود فرنگی     ۱ پیمانه

            سیر             ۴ حبه

            نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری و گرد لیمو عمانی و روغن   به میزان لازم

مرحله1: ابتدا کمر میگو را باز کرده و رگ کمر سیاه آنرا می گیریم سپس با مقداری آب و نمک و زردچوبه می پزیم.

نکته: به محض جمع شده میگو در آب انرا آبکش کنید.

مرحله2: پیاز و سیر خرد شده را در کمی روغن تفت دهید.

مرحله3: هویچ و سیب زمینی نگینی را اضافه کرده تفت می دهیم تا پیاز طلایی شود.

مرحله4: فلفل دلمه، گشنیز و شنبلیله، قارچ و نخود فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.

مرحله5: میگو را اضافه کرده و با نمک فلفل، زردچوبه ،کاری و گردلیمو مخلوط کرده تا طعم بگیرد. و شعله را خاموش می کنیم.

مرحله6: برنچ را آبکش کرده و مایع را لابلای برنچ ریخته تا دم بکشد. در انتها با هم مخلوط می کنیم.

 

نکته: میگو اگر زیاد بپزد سفت می شود پس دقت کنید در آب زیاد نپزد.

       میتوان یک ق.چ. دارچین نیز اضافه کرد.

به نقل از هایپرکلابز :میگو ها رو از کمر برش بدید و سیاهی رگ کمر اونا رو در بیارید و بشویید و با کمی آب که در اون زردچوبه و نمک ریختید, بپزید. حواستون باشه به محض اینکه میگو توی آب جمع شد, اونو آبکش کنید.

منبع: هایپرکلابزhttp://club5.golestan.com/main/Club.aspx?qClub=golestan&qCat=home-cooking-gr1&qId=14317&qTitle=%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86%DB%8C%20%D9%85%DB%8C%DA%AF%D9%88%20%D8%B9%D8%B1%D8%A8%DB%8C

 

* نوش جان *

 

 

فرصت را از دست ندهید و

برای سفارش انواع ماهی و میگوی تازه جنوب

در ارتباط باشید.

واتساپ 09101714137