پودر آویشن                   5 قاشق چای خوری

فلفل سیاه آسیاب شده   2 قاشق چای خوری
پودر زیره                       1  قاشق چای خوری
پودر پیاز                        1 قاشق چای خوری
پودر سیر                       1 قاشق چای خوری
پودر گشنیز                    1 قاشق چای خوری
نمک                            2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز                     2 قاشق چای خوری

برای پخت ماهی جنوب با ادویه مخصوص ابتدا ادویه‌ها را درون ظرفی ریخته و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند آنگاه ماهی‌های شسته شده و خرد شده را در ظرفی گذاشته و آبلیمو را به آن‌ها اضافه کنید و با یک قلمو تمام قسمت های ماهی را به آبلیمو آغشته کنید. سپس روی ماهی پیاز خرد کرده  و زعفران را به آن اضافه کنید. بعد از آن مخلوط ادویه‌ها را به ماهی‌ها اضافه کرده و خوب پخش کنید تا تمام قسمت های ماهی به این مخلوط آغشته شود.ماهی را درون یخچال بزارید تا به خوبی مزه دار شود. بعد از آن زمانی که مواد خوب جذب ماهی شدند و رنگ ماهی را تغییر دادند آن را بیرون آورده و سعی کنید  پیاز‌ها را از ماهی جدا کنید  سپس با یک دستمال تمیز آبلیموی اضافه ماهی‌ها را بگیرید. مقداری از ادویه‌ها را با آرد سوخاری مخلوط کنید و ماهی‌ها را به آن آغشته کنید. زمانی که که ارد سوخاری به همه قسمت‌های ماهی چسبید آن‌ها را با حرارت کم درون روغن سرخ کنید.

 

* نوش جان *

 

 

فرصت را از دست ندهید و

برای سفارش انواع ماهی و میگوی تازه جنوب

در ارتباط باشید.

واتساپ 09101714137