غذای اصلی          شیوه پخت : آسان        تعداد نفرات: 4نفر                                                 

                                          آماده سازی و پخت : کمتر از 30 دقیقه

مواد لازم : میگو پاک نشده درشت          18عدد

             مارچوبه                              12عدد

             تخم مرغ                             2 عدد

              لیمو                                  2عدد

              سیر                                  1حبه

              خردل                                1 ق.چ

              روغن زیتون                          1پیمانه سرخالی

              نعناع تازه                            1مشت کوچک

              نمک و فلفل سابیده               به میزان لازم

نکته: پوسته ی میگو ها را هنگام کباب کردن جدا نکنید، زیرا از گوشت در مقابل پخته شدن بیش از حد و بسیار سریع حفاظت کرده و همچنین عصاره لذیذ آن را حفظ می کند.

مرحله1:   در یک قابلمه آب نمک را جوش بیاورید. طی این زمان 5 سانتی مترِ انتهای مارچوبه ها را ببرید زیرا به دلیل سفتی قابل خوردن نیستند. سپس آنها را به قطعاتی به اندازه ی دو بند انگشت خرد کنید. مارچوبه ها را 2 دقیقه بجوشانید و سپس آبکش کنید. آنها را در آب سرد فرو ببرید تا پختن متوقف شود سپس آبکش کنید.

مرحله2:   شش سیخ بردارید. روی هر سیخ سه میگو و 4 عدد مارچوبه بزنید. روی آنها را پوشانده و تا زمان پخت در یخچال قرار دهید.

مرحله3:   جهت تهیه آیولی، زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. زرده را در یک ظرف بلند بریزید. آب یکی از لیمو ها را گرفته و سیر را درشت خرد کنید. سیر، خردل، 2 قاشق سوپخوری آب لیمو و روغن را به زرده اضافه کنید.ا استفاده از یک همزن ایستاده که تا ته ظرف فرو برود مواد را هم بزنید. همزن را به آرامی از ظرف بیرون بیاورید. وقتی همزن به لبه ی ظرف نزدیک شود، این مایونز بسیار غلیظ خواهد شد و حس می کنید که مَکِشی ایجاد شده و انگار تیغه ها را به پایین می کشد. کمی دیگر آب لیمو، نمک و فلفل برای تنظیم طعم به آن اضافه کنید. اگر مایونز شما خیلی غلیظ شده است اما به اندازه کافی طعم لیمو دارد، کمی آب به آن اضافه کنید و سپس دوباره هم بزنید. این کار را می توانید چند روز قبل انجام دهید و آن را در یخچال نگه دارید.

مرحله4:   قبل از پخت، ابتدا بررسی کنید که ذغال ها گر گرفته باشد و یا دمای گریل به 200 درجه سانتیگراد رسیده باشد. موادِ روی سیخ ها را با نمک و فلفل مزه دار کنید، سپس هر سمت آنها را 2 تا 3 دقیقه بپزید یا تا زمانی که مارچوبه ذغالی شده و میگو ها کاملا صورتی رنگ شوند. به سرعت نعناع را خرد کرده و به مایونز بیفزایید. بقیه  لیمو ها را قاچ کرده و کنار غذا قرار دهید. بلافاصله این غذا را با آیولی نعناع سرو کنید.

 

  * نوش جان *