با وجود نگرانیهای فراوان در خصوص مصرف غذای دریایی با توجه به وجود جیوه و دیگر مواد آلاینده، اما تحقیقات متعدد فواید مصرف یک تا دو وعده آبزیان شامل انواع ماهی و دیگر غذاهای دریایی را بسیار مفید عنوان کرده است.

مصرف غذاهای دریایی نه تنها به حفظ سلامت قلب و جلوگیری از بیماریهای قلبی کمک می کن، بلکه مصرف آن توسط زنان باردار و شیرده نیز موجب تقویت بینایی و رشد بهتر مغز جنین و نوزاد می شود.

دریا در ادبیات کهن ما همواره با سخاوت و بخشندگی توصیف شده و ما آنچه را برای حفظ سلامت کامل نیاز داریم در آن پیدا می کنیم. از منظره زیبا و آرامش که روان ما را تسکین می دهد تا سفره رنگین انواع گیاهان و جانوران مفید.

آبزیان به لحاظ داشتن ویژگیهای زیر از نظر ارزش تغذیه ای در اولویت مصرف قرار دارند:

- میزان هضم پذیری گوشت ماهیان (89-96درصد) در مقایسه با گوشت مرغ و گاو (87-90درصد) بیشتر است.

- بیماریهای مشترک بین انسان و آبزیان بسیار نادرتر از بیماریهای مشترک با دام است.

- غنی بودن گوشت آبزیان از املاح معدنی.

- غنی بودن گوشت آبزیان از اسیدهای چرب امگا3 و همچنین گروه لینولییک.

 

 

 

فرصت را از دست ندهید و

برای سفارش انواع ماهی و میگوی تازه جنوب

در ارتباط باشید.

واتساپ 09101714137