غذای اصلی      شیوه پخت: متوسط      تعدادنفرات:4نفر

آماده سازی : 5ساعت            پخت: 45دقیقه

مواد لازم:  فیله ماهی (شیر، س.کلا، میش)    1 کیلو

ماست                                                   200 گرم

زنجبیل تازه و له شده                                 نصف ق. چ

سیر رنده شده                                         3 حبه

ادویه ماهی                                             1 ق.چ

گشنیز و جعفری خورد شده                          3 ق.چ

دارچین                                                   نصف ق.چ

نمک و روغن و فلفل قرمز                             به میزان لازم

تمرهندی                                                100گرم

رنگ قرمز خوراکی                                     1ق.چ

فلفل دلمه قرمز و سبز                          هرکدام 1عدد

 

مرحله1:   ابتدا روی تیکه های ماهی برش می دهیم  تا بتوانیم مواد را داخل ماهی بریزیم تا مزه دار شود.

مرحله2:   ماست را در  یک ظرف عمیق ریخته،و ادویه مخصوص ماهی،زنجبیل،گشنیز و جعفری،نمک و رنگ قرمز،دارچین و فلفل رو به ماست اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم تا با هم  کاملا مخلوط شوند.

مرحله3:   ماهی ها یی را که برش دادیم به ماست اضافه کرده و دریک ظرف دردار داخل  یخچال می گذاریم تا  به مدت 4 ساعت بمونه و مواد به خوبی جذب ماهی بشود.

مرحله4:   بعد از گذشت 4 ساعت آب تمر هندی غلیظی  رو که آماده کردیم،به مخلوط ماست و ماهی اضافه کرده و برای یک ساعت دیگرر میزاریم تا در داخل یخچال بماند.

مرحله5:   ته ظرف پیرکسی را چرب کرده،و ماهی ها را از مواد بیرون می اوریم  و ماهی ها رو هم چرب می کنیم  و ظرف را  در فر قرار می دهیم  تا ماهی ها برشته و آماده بشوند .در مدت زمانیکه ماهی ها در فر هستند ،ماهی هارو پشت و رو می کنیم  تا هر دوطرف ماهی ها کاملا برشته شوند.

 

* نوش جان *

 

 

فرصت را از دست ندهید و

برای سفارش انواع ماهی و میگوی تازه جنوب

در ارتباط باشید.

واتساپ 09101714137