غذای
اصلی شیوه پخت: متوسط تعدادنفرات:4نفر
آماده سازی : 5ساعت پخت: 45دقیقه
مواد لازم: فیله ماهی (شیر، س.کلا، میش) 1 کیلو
ماست 200 گرم
زنجبیل تازه و له شده نصف ق. چ
سیر رنده شده 3 حبه
ادویه ماهی 1 ق.چ
گشنیز و جعفری خورد شده 3 ق.چ
دارچین نصف ق.چ
نمک و روغن و فلفل قرمز به میزان لازم
تمرهندی 100گرم
رنگ قرمز خوراکی 1ق.چ
فلفل دلمه قرمز و سبز هرکدام 1عدد
مرحله1: ابتدا روی تیکه های ماهی برش می دهیم تا بتوانیم مواد را داخل ماهی بریزیم تا مزه دار شود.
مرحله2: ماست را در یک ظرف عمیق ریخته،و ادویه مخصوص ماهی،زنجبیل،گشنیز و جعفری،نمک و رنگ قرمز،دارچین و فلفل رو به ماست اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم تا با هم کاملا مخلوط شوند.
مرحله3: ماهی ها یی را که برش دادیم به ماست اضافه کرده و دریک ظرف دردار داخل یخچال می گذاریم تا به مدت 4 ساعت بمونه و مواد به خوبی جذب ماهی بشود.
مرحله4: بعد از گذشت 4 ساعت آب تمر هندی غلیظی رو که آماده کردیم،به مخلوط ماست و ماهی اضافه کرده و برای یک ساعت دیگرر میزاریم تا در داخل یخچال بماند.
مرحله5: ته ظرف پیرکسی را چرب کرده،و ماهی ها را از مواد بیرون می اوریم و ماهی ها رو هم چرب می کنیم و ظرف را در فر قرار می دهیم تا ماهی ها برشته و آماده بشوند .در مدت زمانیکه ماهی ها در فر هستند ،ماهی هارو پشت و رو می کنیم تا هر دوطرف ماهی ها کاملا برشته شوند.
* نوش جان *
فرصت را از دست ندهید و
برای سفارش انواع ماهی و میگوی تازه جنوب
در ارتباط باشید.
واتساپ 09101714137