غذای اصلی          شیوه پخت: سخت       تعدادنفرات:8نفر

                                         آماده سازی: 1روز         پخت: 1ساعت

مواد لازم:  ماهی قبادیا کنسرو ماهی تن           500گرم

              برنچ                                           4پیمانه

              سبزی پلویی(شویدوگشنیز)  به مقدارلازم

             ادویه زردچوبه نمک فلفل       به مقدار لازم

             کشمش                                     1پیمانه

              پیاز بزرگ                                    1عدد

             روغن                                         2ق.غ

 

مرحله1:   ماهی قباد تازه را بعد از تمیز کردن و شستن پر از نمک کرده و یک روز آن را در یخچال می گذاریم.

مرحله2:   برنج را بصورت چلویی می پزیم ولی 5 الی 7 دقیقه قبل از آبکش کردن آن سبزی پلویی را به آب برنج می افزاییم و بعد آن را آبکش می کنیم.

مرحله3:   ماهی را با مقداری آب و زردچوبه و (ادویه مخصوص ماهی) به مدت ده دقیقه می جوشانیم طوری که ماهی له نشود ولی براحتی از استخوان جدا شود سپس آن را آبکش می کنیم و می گذاریم خنک شود سپس استخوان های آن را بیرون می کشیم و گوشت آنرا خرد می کنیم .

مرحله4:   ماهی را یاز فراوان و ادویه و کشمش تفت می دهیم.

مرحله5:   هنگام دم کردن برنج آن را وسط برنج می گذاریم یعنی برنج را داخل قابلمه گذاشتیم وسط آن را گود می کنیم و مخلوط ماهی و کشمش و پیاز را می گذاریم و آن را دم می کنیم.

 

* نوش جان *

 

 

فرصت را از دست ندهید و

برای سفارش انواع ماهی و میگوی تازه جنوب

در ارتباط باشید.

واتساپ 09101714137