غذای اصلی شیوه پخت: سخت تعدادنفرات:8نفر
آماده سازی: 1روز پخت: 1ساعت
مواد لازم: ماهی قبادیا کنسرو ماهی تن 500گرم
برنچ 4پیمانه
سبزی پلویی(شویدوگشنیز) به مقدارلازم
ادویه زردچوبه نمک فلفل به مقدار لازم
کشمش 1پیمانه
پیاز بزرگ 1عدد
روغن 2ق.غ
مرحله1: ماهی قباد تازه را بعد از تمیز کردن و شستن پر از نمک کرده و یک روز آن را در یخچال می گذاریم.
مرحله2: برنج را بصورت چلویی می پزیم ولی 5 الی 7 دقیقه قبل از آبکش کردن آن سبزی پلویی را به آب برنج می افزاییم و بعد آن را آبکش می کنیم.
مرحله3: ماهی را با مقداری آب و زردچوبه و (ادویه مخصوص ماهی) به مدت ده دقیقه می جوشانیم طوری که ماهی له نشود ولی براحتی از استخوان جدا شود سپس آن را آبکش می کنیم و می گذاریم خنک شود سپس استخوان های آن را بیرون می کشیم و گوشت آنرا خرد می کنیم .
مرحله4: ماهی را یاز فراوان و ادویه و کشمش تفت می دهیم.
مرحله5: هنگام دم کردن برنج آن را وسط برنج می گذاریم یعنی برنج را داخل قابلمه گذاشتیم وسط آن را گود می کنیم و مخلوط ماهی و کشمش و پیاز را می گذاریم و آن را دم می کنیم.
* نوش جان *
فرصت را از دست ندهید و
برای سفارش انواع ماهی و میگوی تازه جنوب
در ارتباط باشید.
واتساپ 09101714137